Družstevné podielnické listy - Tóthová, Alena, 1968-
Problematika družstevných podielnických listov riešená zákonom č. 42/1992 Zb. v znení novely, t. j. zákonom o úprave majetkových vzťahov a vyporiadaní majetkových nárokov v družstvách. Nominálna hodnota podielnického listu. Transformácia poľnohospodárskych družstiev. Družstevné podielnické listy ako cenné papiere v zmysle zákona o cenných papieroch a investičných službách. Práva podielnikov. Spätný prevod a premena podielnických listov. Podielnické listy vydané členom družstva.