eRecruitment a jeho využitie v poisťovacej spoločnosti - Littvová, Veronika
Analýza novodobých trendov náboru kandidátov na zamestnanie, ktoré poisťovacie spoločnosti efektívne využívajú. Elektronický nábor kandidátov. eRecruitment ako prostriedok incoming a outcoming informácií.