Inovácie produktu na trhu služieb ubytovacích zariadení - Smutná, Eva
Skúmanie inovácie produktov ubytovacích zariadení, ktoré predstavujú ubytovacie, stravovacie a doplnkové služby. Zhodnotenie trhu služieb ubytovacích zariadení a analýza inovácií produktov. Trh služieb ubytovacích zariadení a vplyv meniaceho sa kultúrneho prostredia.