Sedem líderských hriechov pri vedení ľudí - Burger, Ivan
Sedem najčastejších "hriechov" lídrov pri vedení ľudí v podniku. Predchádzanie neželaných deformácii od vyšších nadriadených, udržiavanie integrity v očakávaniach lídra nižšej úrovne riadenia.