Dobrá práce v těžkých časech
Kniha psychológa Howarda Gardnera a ďalších jeho kolegov s názvom The goodwork project, v ktorej sa zaoberajú problematikou dobre odvedenej práce. Kniha o zodpovednosti jednotlivca, o širších dopadoch činnosti jednotlivca. Etická dilema v zamestnaní. Poslanie, profesné štandardy a vlastná identita. Renesancia idealizmu.