Vplyv credit default swapov na vznik finančnej krízy - Snopková, Andrea, 1987-
Pohľad na finančnú krízu so zameraním na deriváty - CDS. Stručná analýza prepojenia krízy na poistný sektor a vymedzenie pojmu credit default swapov (CDS) v komparácii s poistením.