Vytváranie podmienok pre vstup do integračného zoskupenia EÚ - Fodorová, Antónia
Hospodársko-ekonomická charakteristika Ukrajiny. Vzťahy medzi Európskou úniou a Ukrajinou. Cestu Ukrajiny do Európskej únie komplikujú neustále politické turbulencie a ekonomická situácia.