Poistiteľnosť klimatických zmien - Vachálková, Ingrid
Zachovať poistiteľnosť rizík klimatických zmien nielen v Európe je veľkou výzvou pre poisťovne a zaisťovne. Cieľom príspevku je identifikovať kroky, ktoré sú potrebné na zachovanie poistiteľnosti klimatických zmien aj v budúcnosti.