Sedem typov strát a plytvania - Strýček, Pavol
Identifikácia a schopnosť nájsť a odstraňovať rôzne formy a príčiny plytvania. Využitie metodiky typov strát ako nástroja pre každodenné zlepšenia. Riadenie kvality vo výrobe, logistike, príprave výroby a administratívnych procesoch.