QMSS - systém manažérstva kvality sociálnych služieb v Českej republike - Čupka, Ján
Rôzne možnosti ako zvyšovať kvalitu u poskytovateľov sociálnych služieb v Českej republike. Normy kvality a certifikácia systému manažérstva kvality a modelu výnimočnosti EFQM za kvalitu poskytovaných služieb.