Výchova k podnikavosti a podpora podnikavosti v ekonomickom vzdelávaní - Velichová, Ľudmila
Psychologické a pedagogické aspekty podnikavosti. Výchova k podnikavosti a podpora podnikavosti. Bariéry podnikavosti a podnikania. Podnikateľské vzdelávanie ako súčasť celoživotného vzdelávania.