Trade Practises of Retail Chains as far as the Transaction Cost Analysis in Relationships Manufacturer - Retailer Are Concerned - Kita, Jaroslav
Obchodné vzťahy, obchodné reťazce, znižovanie nákladov v maloobchode. Trh s mliečnymi výrobkami. Teoretické aspekty transakčných nákladov. Obchodno-dodávateľské vzťahy. Prekážky. Analýza nákladov. Slovenský trh s potravinami.