Psychohygiena v práci manažéra - Seemann, Peter
Základné poznanie súvislostí stresu a možností ako optimalizovať rovnováhu pre svoju prácu a osobný život. Tipy pre manažérov ako bojovať so stresom, ako mu predchádzať na úrovni organizácie aj jednotlivca.