Zamestnanosť a globálne ekonomické prostredie - Rievajová, Eva
Stratégia Európskej únie pre rast a zamestnanosť. Hlavné ukazovatele zamestnanosti v Slovenskej republike. Trendy vývoja zamestnanosti v kontexte vývoja ekonomiky.