Vplyv verejnej podpory na fungovanie segmentu inovatívnych malých a stredných podnikov - Šipikal, Miroslav, 1976-
Analýza vplyvu verejnej podpory na segmente malých a stredných podnikoch. Identifikácia foriem a spôsoby verejnej podpory, ktoré najlepšie zodpovedajú potrebám inovatívnych malých a stredných podnikov. Možnosti uplatnenia týchto typov nástrojov v Slovenskej republike.