Nevzdávajte to
Centrálne banky a kríza. Centrálne banky zatiaľ pomohli odvrátiť katastrofu, môžu však urobiť viac pre podporu slabej ekonomiky. ECB by mala znížiť sadzby a začať s kvantitatívnym uvoľňovaním.