Medzinárodná vedecká konferencia Sociálny rozvoj a kvalita života v kontexte makroekonomickej nerovnováhy - Antalová, Mária, 1952-
Informácia o zámeroch a cieľoch medzinárodnej vedeckej konferencie, ktorá sa uskutočnila v dňoch 17.- 18. mája 2012 vo Veľkom Mederi pod názvom Sociálny rozvoj a kvalita života v kontexte makroekonomickej nerovnováhy.