Modeling of return in reverse logistics - Brezina, Ivan, 1963-
Reverzná logistika a návrat opotrebovaného výrobku k výrobcovi. Recyklácia použitých výrobkov. Návrat výrobku. Tri scenáre návratu produktu. Model.