McDonald’s – stabilná investícia, ktorá má potenciál - Lukáš, Jakub
Vznik a vývoj jednej z najväčších svetových reťazcov s rýchlym občerstvením. Firma vykazuje postupné zhodnotenie, ktoré zatiaľ neohrozili turbulencie viditeľné na iných trhoch.