Zamestnávanie a vysielanie občanov v rámci EÚ - Sninčák, Tomáš
Nadnárodný pohyb zamestnancov je jedna zo štyroch základných slobôd, na ktorých je založená samotná EÚ. Zamestnávanie občanov EÚ a Európskeho hospodárskeho priestoru na území SR. Vysielanie zamestnancov v rámci EÚ. Európska právna úprava.