Riadenie talentov v podniku - Šukalová, Viera
Úlohy talent manažmentu. Získavanie zamestnancov, získavanie talentov. Nástroje talent manažmentu. Aby procesy talent manažmentu fungovali, musí mať tento systém podporu najmä v radoch top manažmentu.