Líder alebo manažér? - Kopčíková, Mária
Čo znamená byť vodcom, kto je líder a ako ho spoznať, ako vyzerá definícia lídra. Neurologické dôsledky leadershipu. Pozícia manažéra ešte nie je zárukou vodcovstva. To, že je niekto vo vedúcej funkcii, znamená iba to, že má určité povinnosti.