Skúsenosti s budovaním systému BSC v praxi - Horváthová, Jarmila
Zavedenie Balance Score Card je vhodnou investíciou práve v čase problémov s finančnými zdrojmi. Umožňuje totiž väčšie zameranie firmy na zákazníka, a tým získanie nových zákazok. BSC pretavuje strategické ciele do operatívnych krokov.