Plyn - komodita a investice budoucnosti - Břicháč, Petr
Význam podielu plynu na svetovej spotrebe a jeho dopad na vývoj ostatných energetických komodít. Rast a účinnosť ťažby zemného plynu. Ekologické dopady a vývoj cien zemného plynu.