Dávky úrazového poistenia - Sabolčáková, Renáta
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla týkajúci sa dávok úrazového poistenia. Náhrada za bolesť, ktorá sa poskytuje poškodenému jednorazovo v zmysle § 99 zákona č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení v znení neskorších predpisov, ktorý priamo odkazuje na osobitný predpis.