Konkurencieschopnosť a vplyv governance na jej rast v období finančnej krízy - Baláž, Peter
Význam konkurencieschopnosti z pohľadu ekonomickej teórie. Definície konkurencieschopnosti. Mikroekonomické a makroekonomické indikátory medzinárodnej konkurencie.