Úloha audítora a očakávania verejnosti od auditu organizácií verejného sektora - Fabian, Štefan
Audit účtovných závierok účtovných jednotiek verejného sektora. Subjekty verejnej správy. Ciele činnosti verejného sektora. Cieľ auditu vo verejnej správe (VS). Obsah auditu vo VS. Štandardy pre audit verejného sektora. Výkon auditu. Očakávania používateľov auditu VS.