Konsolidovaná účtovná závierka podľa IFRS - praktikum - Krupová, Lenka
Vnútropodnikové transakcie - dokončenie. Transfer medzi zásobami a dlhodobým majetkom. Vnútroskupinové pôžičky. Dlhopisy kúpené na trhu. Prípadová štúdia. Príklady.