Nové trendy a prístupy k inováciám v dizajne - Knošková, Ľubica, 1965-
Analýza najnovších trendov v oblasti dizajnových inovácií a riadenia dizajnu. Dizajnom inšpirovaný inovačný proces v transnacionálnej korporácii Whirpool. Dizajnové inovácie ako výskum.