Účel a postupnosť zavádzania systémov environmentálneho manažérstva podľa normy STN EN ISO 14001 a EMAS v organizáciách SR - Kollár, Vojtech
Environmentálne manažérstvo EMS podľa normy STN ISO 14001. Vzájomné porovnanie systémov environmentálneho manažérstva EMS a EMAS. Vstupná analýza stavu životného prostredia. Certifikácia EMS. Prínosy zo zavedenia EMS.