Survey of research on financial sector modeling within DSGE models: what central banks can learn from it - Brázdik, František
Modelovanie finančných frikcií. Zahrnutie finančných frikcií do dynamických stochastických modelov všeobecnej rovnováhy (DSGE modely). Efekt finančného akcelerátora. Finančné frikcie v menovej politike Českej národnej banky.