<The> Dynamics of deposit euroization in european post-transition countries: evidence from threshold VAR - Tkalec, Marina
Analýza "euroizácie" domácich úspor v dvanástich európskych post-tranzitívnych ekonomikách pomocou prahových modelov. Vplyv výmenných kurzov a úrokového diferenciálu na euroizáciu domácich úspor v krajinách strednej a východnej Európy.