<The> Virtual communication in the education system - Potisková, Ingrid
Marketplace live ako systém podnikania a súťaženia v rámci realisticky simulovaného ekonomického prostredia. Jeho fungovanie, práca v tíme a výpočet simulovanej výkonnosti.