Návrh opatrení na riešenie dlhovej krízy eurozóny - Tučník, Miroslav
Celá EÚ 27 sa borí s ťažkosťami dlhovej krízy. Názory na riešenie problémov a poskytovanie finančnej pomoci Grécku sa rôznia. Zavedenie spoločnej ekonomickej vlády.