Vplyv inflácie na akciový trh eurozóny - Vovková, Katarína, 1977-
Inflácia - jedna z veličín, ktorá má dopad na akciový trh. Nástupom dlhovej krízy v eurozóne na akciový trh vo veľkej miere začínajú pôsobiť aj iné faktory, ako sú o. i. informácie, politika a neschopnosť krajín riešiť vlastné ekonomické problémy. Akciový index EURO STOXX 50.