Vztahy stakeholders jako předpoklad podnikové konkurenceschopnosti - Neumaierová, Inka
Pomocou manažérskeho simulátora hľadanie situácie kedy podnik dosahuje finančnú výkonnosť akceptovateľnú vlastníkmi a súčasne dostatočnú pevnosť podnikovej koalície stakeholders.