Hodnocení a vývoj inovační výkonnosti České republiky - Scholleová, Hana
Inovačná výkonnosť českej ekonomiky a národný inovačný systém. Patentové prihlášky do Európskeho patentového úradu. Inovačná výkonnosť krajín Európskej únie.