International Aspects of Human Resource Management - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Definícia kľúčových termínov vzťahujúcich sa na medzinárodné riadenie ľudských zdrojov (HRM - human resource management). Prístupy k medzinárodnému riadeniu ľudských zdrojov. Funkcie medzinárodného riadenia ľudských zdrojov. Prípadová štúdia - Baťova organizácia.