Autokracie a ochrana vlastnických práv - Mikula, Štěpán
Analýza a testovanie vzťahu medzi úrovňou ochrany vlastníckych práv a životnou prognózou režimu. Popis ekonometrického modelu správania sa autokratických režimov.