Alpha-fetoprotein, carcinoembryonic antigen and beta2-microglobulin in adult population highly exposed to organochlorinated pollutants (PCB, DDE and HCB) - Langer, P.
Znečistenie životného prostredia a jeho vplyvy na zdravie dospelých, možnosť karcinogénneho ochorenia. Predmet a metódy prieskumu. Výsledky, diskusia.