Vybrané otázky ohodnocovania komerčných bánk – význam FCFE a možnosti jeho kvantifikácie - Horvátová, Eva, 1958-
Východiská ohodnocovania bánk. Možnosti vyjadrenia FCFE v bankách a vo finančných inštitúciách.