Vnútropodnikový manažment výroby vo svetle (intenciách) rozvoja podniku - Dupaľ, Andrej
Špecifiká vnútropodnikového manažmentu výroby v podnikaní. Rozhodujúce subjekty (profit-centrá) vo vnútropodnikovom manažmente výroby. Operačný manažment výroby ako neoddeliteľná súčasť vnútropodnikového manažmentu výroby. Ekonomické aspekty vo vnútropodnikovom manažmente výroby.