Podnikajte vo wellnesse - Mekyňová, Júlia
Podnikanie v oblasti wellness prináša vlnu zdravého života, ktorá v nasledujúcich desaťročiach vytvorí vyšší obrat ako telekomunikačný, automobilový alebo IT priemysel. Narastanie wellness trendu a riešenia, ktoré nám zachovajú mladosť a zdravie.