Vplyv makroprostredia a aktuálnej hospodárskej situácie na malé a stredné podniky - Kalusová, Lenka, 1987-
Charakteristika makroprostredia. Vplyv makroprostredia a krízy na MSP v SR. Odraz krízy v bankovom sektore v SR. Vývoj základných makroekonomických ukazovateľov v SR v období hospodárskej krízy a ich vplyv na MSP v SR.