Meranie efektov implementácie učiacej sa organizácie - Antalová, Mária, 1952-
Implementačný proces učiacej sa organizácie. Teoreticko-metodologická dimenzia evalvácie. Význam vzdelávania pre organizáciu. Príklad využitia evalvácie.