Selected Impacts of Quality Costs during the Economic Crisis - Mizla, Martin, 1955-
Kvalita a náklady na kvalitu v podniku v období krízy. Ekonomická kríza, jej vplyv na ekonomický vývoj. Vzťahy medzi manažmentom kvality a ekonomickou krízou. Priame dopady krízy a monitorovanie nákladov. Manažment nákladov.