Relationships between general index and its sectoral indices: a case study for selected European indices - Chocholatá, Michaela, 1977-
Analýza vzťahov medzi všeobecnými európskymi indexami a ich sektorovými indexami zverejnenými na Euronext webovej stránke NYSE (New York Stock Exchange). Analýza bola založená na denných dátach za obdobie 1.3.2010 - 24.2.2012 obsahujúc 515 záznamov. Metodológia a empirické výsledky. Prípadová štúdia.