Zelený unilateralizmus ak podporujete udržateľný rast, nemusíte čakať, kým sa iní rozhýbu - Zadek, Simon
Ako dosiahnuť trvalo udržateľný rozvoj, ilustrujú nezhody v otázkach aký má "zelený rast" potenciál. Pojmy "clean tech", "smart financing" či "investment-grade". Verejná politika a hospodársky rast, ktorý už nebude poškodzovať životné prostredie.