Financování průmyslových nemovitostí hledá alternativy
Možnosti financovania priemyselných nehnuteľností. Lízing a jeho výhody. Novinka na trhu - pôžička medzi jednotlivcami. Financovanie priemyselných a logistických nehnuteľností. Priemyselná nehnuteľnosť ako investícia.