Solving vehicle routing problem using bee colony optimization algorithm - Šedivý, Marián
Problém prepravy automobilom riešený aplikovaním algoritmu Bee colony - BCO (Bee colony algorithm). Implementácia algoritmu BCO. Výsledky experimentu.